Quintes en Charitech Groep versterken fundament.

Quintes: dit zijn wij

Een adviseur van Quintes is betrokken, deskundig en persoonlijk. We leren je graag goed kennen, zodat we je een passend advies kunnen geven. Omdat onderling vertrouwen de beste basis is voor een duurzame relatie, vinden we het ook belangrijk dat je ons leert kennen!

 

 

De RondOm BZS Youth Trophy wil graag gestaag groeien naar een absoluut toptoernooi waar niemand om heen kan. Dat kan uiteraard alleen met de inzet van vele vrijwilligers en met de steun van sponsoren . De sponsorcommissie werkt hard om het fundament te versterken en stap voor stap uit te groeien naar het absolute toptoernopoi dat we voor ogen hebben. Ook dit jaar staat er weer een sterker deelnemersveld met o.a. AZ, PSV, Borussia Dortmund en KRC Genk en dat kan niet zonder sponsoren. We zijn dat ook uitermate content met de twee nieuwe gouden sponsoren, Quintes en de Charitech Groep hetgeen het fundament onder dit unieke toernooi versterkt.

Charitech is een dynamisch bedrijf met veel ervaring binnen het elektrotechnische vak.

Bent u bezig met de nieuw-, aan- of verbouw van uw bedrijfspand of woning? In veel gevallen zult u dan nieuwe elektra willen aanleggen om ook in het nieuwe deel van uw bedrijf of woning gebruik te kunnen maken van stopcontacten, verlichting, beveiliging enzovoorts. Wij helpen u graag bij het aanleggen van elektra, naast het vervangen of onderhouden van uw huidige elektra